Reviews

Henk Harms (review Paul Camper)
jul.. 2022
De camper van Hans en Wil is ons goed bevallen. De camper is ruim voorzien van alle denkbare benodigdheden. Hans en Wil zijn super vriendelijk, flexibel en waren te allen tijden beschikbaar bij vragen, vooraf en onderweg. Ook heel fijn dat onze hondjes mee mochten. We hebben een top vakantie gehad in Noorwegen en raden deze nieuwe betrouwbare camper van harte aan!
 
Jan Wiggers (review Paul Camper)
 
aug. 2021
Helemaal goed! Prima ontvangst, heldere uitleg, ondersteuning onderweg en afhandeling achteraf.


Harrie Post
(review Paul Camper)

jun. 2021
We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de camper. Goede ontvangst en prima afwikkeling. Een fijne camper om je vakantie mee te vieren.

De reviews t/m 2020 hebben betrekking op ervaringen met onze vorige camper, de Challenger Genesis 56 bouwjaar 2011.

Bert Timmerman (review Paul Camper)

okt. 2020
We hebben een week genoten van een fijne vakantie met deze complete camper .
Ontvangst en uitleg bij afhalen goed en duidelijk.

Evelin (review Camptoo)

15/08/2019
In juli zijn wij twee weken op pad geweest met de camper van Hans. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken. Hij reed als een zonnetje ook in de bergen, was ontzettend compleet toegerust en perfect voor een vakantie ook met twee jonge kids. Kortom, we hebben enorm genoten mede dankzij deze camper en de hulp en uitleg van Hans.

Rob (review Camptoo)

30-5-2019
Wij zijn pas terug van een weekje Normandië met de camper van Hans en Wil.
Het was voor ons de eerste keer met een camper te reizen. We hadden geen idee hoe alles werkte en hoe het zou rijden. Dit is ons allemaal zeer goed bevallen.
Bij aankomst werden we heel hartelijk ontvangen met een lekkere bak koffie. Hans nam de tijd om alles goed uit te leggen. Daarnaast lag er een duidelijke handleiding in de camper. Geruststellend was dat Hans ook tijdens de reis bij eventuele problemen bereikbaar zou zijn. De camper rijdt lekker, is zuinig en kan erg goed mee in het verkeer. Verder is de camper heel netjes, eenvoudig te bedienen en het ontbreekt je aan niets! Tot in de kleinste details is het aanwezig!
Het matras was perfectwe hebben heerlijk geslapen. We hebben een heerlijke vakantie gehad, voor herhaling vatbaar! Wij bevelen deze camper dan ook iedereen aan! Het was helemaal top!

Adrie (review Camptoo)

16-9-2018
Op de dag dat wij de camper opgingen halen bij Hans en Wil werden wij heel hartelijk ontvangen met een kop koffie en koekje erbij. Ze hadden absoluut geen haast en Hans gaf een hele goede uitleg over hoe alles werkte in de camper. Gelukkig hebben we niet alles gecontroleerd wat op de inventarisatielijst stond want dat vonden Hans en ik overbodig. Daar de vorige huurder iets te laat geremd had was de camper aan de voorzijde iets beschadigd doch dat werd allemaal keurig op het formulier vermeld. Na vertrek merkten wij dat de camper heel goed reed en alles werkte zoals het hoort te werken. Na een week fijn met de camper te hebben rondgereden door Nederland hebben wij de camper weer schoongemaakt en wel weer ingeleverd bij Hans en Wil. Wederom hadden zij geen haast en hebben we gezellig zitten kletsen. Zeker een aanrader als je met zijn tweeen + hond op vakantie wilt.

Piet (review Camptoo)

17-9-2017
Voor de eerste keer met een camper (Challenger Genesis 56) een weekje Nederland gedaan, super goed bevallen, mooie, complete en goed uitgeruste camper, van alle denkbare gemakken voorzien, heel makkelijk te bedienen en je kan er niet alleen heerlijk relaxed mee toeren, hij is nog zuinig ook. Alle documentatie over het gebruik van de aanwezige apparatuur aan boord ,duidelijke uitleg voorafgaand het vertrek onder het genot van een kop koffie.
Wij zijn zeer enthousiast geraakt over het vakantie vieren met een camper en we kunnen het iedereen aanraden met deze camper op reis te gaan.
Ans en Piet Mulder

Camper huren in corona tijd
Scroll naar boven