Reviews

Gerrit (review via Goboony)
september 2023

Voor ons was het de eerste maal dat we met een camper op pad gingen. We hebben de camper voor 4 weken gehuurd. Omdat het voor ons de eerste maal was met een camper, wilden we een niet al te grote camper. Vandaar de keuze voor deze wat compactere Weinsberg Pepper. Een goede keuze bleek; de camper heeft alles wat nodig is en blijkt in de praktijk meer dan groot genoeg te zijn voor twee personen. Daarnaast rijdt het ook heel gemakkelijk en relaxed. Wil je toch even inhalen of moet je een helling op, dan helpt de 165pk sterke motor zeker. Bij het ophalen van de camper werden we heel vriendelijk ontvangen door Hans en Wil. Na de koffie kregen een zeer uitgebreide uitleg over de camper, met daarbij ook de nodige tips. Wat direct ook opviel was de zeer complete inventaris van de camper; alles is voorhanden. Toch hadden we zelf nog twee extra stoelen, een tafel en een gasstelletje om buiten te koken meegenomen. Vonden we handig, maar is absoluut niet noodzakelijk. Wij zijn enthousiaste fietsers en hebben zowel onze racefietsen (in de zeer ruime garage; plek genoeg naast tafels, stoelen enz.) als de mountainbikes (op de fietsendrager) meegenomen. Het zou prettig geweest zijn als de fietsen in de garage vastgezet zouden kunnen worden, maar dat is ook op andere manieren op te lossen. In de 4 weken hebben we zo’n 5000 km gereden, met name door Frankrijk. Gedurende deze trip hebben we, op één klein dingetje na, geen enkel probleem gehad met de camper. En het kleine probleempje, bleek na goed overleg met de verhuurder, heel snel opgelost te zijn. De campervakantie is ons dan ook uitstekend bevallen. De camper voldeed volledig aan onze verwachtingen en het reizen met en leven in deze camper is ook helemaal top. Wat ons betreft is deze camper, en de verhuurders Hans en Wil, een absolute aanrader! Marina & Gerrit
 
Eric (review via Goboony)
september 2023

We hebben een geweldige vakantie gehad in Noorwegen met deze mooie complete camper. Bij het ophalen hadden Hans en Wil alle tijd om de camper uitgebreid uit te leggen, in de camper was alles aanwezig wat je maar nodig hebt tijdens de reis. Hans was ook onderweg voor vragen goed bereikbaar. Groet Hermien en Eric
 
Pascal (review via Goboony)
juni 2023

Wij hebben een top week gehad met de camper van Hans en Wil! Het contact was fijn en vertrouwd. De camper was prima! Alles er op en aan. Het was voor ons een verkennings vakantie die heel goed is bevallen!! Voor nu en nog eens!
 
Rita (review via Goboony)
juni 2023

Wij hebben de camper gehuurd voor een week! Mooie camper! Alles prima geregeld en het is ons prima bevallen.
 

 

Danielle (review via Goboony)
september 2022

Wij zijn in september een weekje met de camper van Hans en Wil op vakantie geweest, omdat we graag een camper wilde uitproberen. Het vooraf kennis maken vonden wij heel prettig. Ook omdat je de camper dan kunt bekijken en informatie kunt uitwisselen. De camper is ons heel goed bevallen en is mooi en heel compleet van binnen en schoon. Hij rijd fijn en zit heerlijk. De 2 vaste bedden liggen prima en er is ruimte genoeg om je spullen op te bergen. Hans en Wil zijn hele vriendelijke mensen leggen alles goed uit en tijdens de trip ook nog goed bereikbaar voor vragen.
 
Henk Harms (review Paul Camper)
jul.. 2022
De camper van Hans en Wil is ons goed bevallen. De camper is ruim voorzien van alle denkbare benodigdheden. Hans en Wil zijn super vriendelijk, flexibel en waren te allen tijden beschikbaar bij vragen, vooraf en onderweg. Ook heel fijn dat onze hondjes mee mochten. We hebben een top vakantie gehad in Noorwegen en raden deze nieuwe betrouwbare camper van harte aan!
 

 

Jan Wiggers (review Paul Camper)
aug. 2021

Helemaal goed! Prima ontvangst, heldere uitleg, ondersteuning onderweg en afhandeling achteraf.


Harrie Post
(review Paul Camper)

jun. 2021
We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de camper. Goede ontvangst en prima afwikkeling. Een fijne camper om je vakantie mee te vieren.

 

Camper huren in corona tijd
Scroll naar boven